<
HOME PORTFOLIO PHOTOSHOOTS BUSINESS PRODUCTS CONTACT
Berber Starkenburg
Tel 06-81426851
E-Mail: info@berberstarkenburg.nl
 


BUSINESS
   


Ook in de hippische branche is en wordt beeldmateriaal steeds belangrijker. Met professioneel beeldmateriaal kun je klanten een goed inzicht geven in je bedrijf en diensten.
Het is natuurlijk het eerste wat mensen te zien krijgen. Voor een aantal hippische bedrijven verzorg ik zowel fotografie, film als ontwerp. Ook kan ik zorg dragen voor social media en hierover advies geven.

Kortom ben je opzoek naar een creatieve duizendpoot die met jou mee denkt? Neem vrijblijvend een contact met mij op om te zien wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

-Fotografie
Hierbij kun je denken aan een mooie bedrijfsreportage, content fotografie voor socialmedia, verkoop reportages, productfotografie..

-Web
Internet is in deze tijd belangrijke dan ooit. Jouw website is als het ware de etalage van de winkel. Je kunt hier meteen een goede indruk achterlaten aan de bezoekers. Wil je een mooie website waar niet veel aan veranderd hoeft te worden maar waar de bezoeker wel alle informatie kan vinden die hij nodig heeft? Ik kan voor jou het hele proces regelen. Fotografie,ontwerp tot de website.


-Content creatie
Wil je meer doen dan alleen foto's plaaten op soscial media? Ik kan jou hierin begeleiden en adviseren. Daarnaast kan ik ook voor jouw bedrijf een mooi vormgeving neerzetten.-Ontwerp
Wil je een mooi cadeau voor je klanten, flyers, foto's om op te hangen op het terrein, reclamebord? Je kunt het zo gek niet bedenken of ik kan het voor je verzorgen.

-Logo
Alles begint bij een mooi logo. Het moet jouw als persoon en bedrijf direct herkenbaarheid geven en passen bij wat jij graag uit wil dragen. Ook voor het aanpassen of opnieuw digitaal maken kun je bij mij terecht.

-Huisstijl
Naar aanleiding van het logo kan ik een complete huisstijl ontwerpen.
 
Gebruik van foto's zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan.

2015 - 2019 Copyright Berber Starkenburg. All rights reserved.